Neuschwanstein

17/09/2011

Pärastlõunal jõudsime oma esimesse peatuspaika Schwangaus. Olin broneerinud hotelli võimalikult Neuschwansteini lossi lähedal. Loss on mägede võrdlemisi jalamil, ja hakkab juba kaugelt silma. Igal juhul saime asjad tuppa ära pandud, ja siis hakkasime mäkke ronima, et lossi näha. Mäkke saaks sõita ka bussi või hobuvankriga, kuid otsustasime jalutada. See võttis natuke üle veerand tunni, ja olimegi lossi ees. Kahjuks lossi renoveeriti, ja peab ütlema, et lähedalt ei ole loss üldse nii muljetavaldav. Kuna me sisse ei läinud, siis vaatasime niipalju ümber lossi kui sai, ja läksime siis Marienbrücke poole. Sealt silla alt jookseb läbi mägioja, kaugel allpool, ja samas avaneb muinasjutuline vaade lossile. Taevas hakkas küll halliks tõmbama, kuid vaade oli sellegipoolest võrratu.

1 comment

  1. Comment by Rainer24

    Rainer24 28/09/2011 at 00:21

    Minu lemmikkoht. Olen mõelnud sinna kanti tagasi minna, et seal all linnas mingi ööbimine võtta ja nendes mägedes haikida natsa.

Leave a reply

Go top