Cinque Terre

19/09/2011

Olime eelmine õhtu võrdlemisi hilja jõudnud oma peatuskohta, kuid kuna ilm oli kehvemapoolne, otsustasime peale kosutavat und külastada ilusaid mereäärseid külasid koondnimega Cinque Terre. Kuna külad on UNESCO nimekirjas, on nad võrdlemisi popid, ja esimeses külas, Riomaggiores polnudki parkimiskohta. Manarolas läks meil paremini, saime pargitud ja panime soojemalt riidesse kuna tuul oli kõva. Külas oli küll rahvast palju, kuid liikuda sai üsna vabalt. Külad ise on väga armsad, mere ääres, vee ja mäe vahel. Kuna rada kolmandasse külla oli kinni ja mere pealt tulid väga ähvardavad pilved, siis jalutasime tagasi Riomaggiore poole, mis on tõesti ilus. Mustade pilvede kõrvalt piilus ka päike, nii et saime terve portsu ilusaid pilte. Oleks tahtnud ka teisi kolme küla näha, kuid ka esimesed 2 olid väga ilusad ja kindlasti väärivad päevakest tähelepanu.

1 comment

  1. Comment by Rainer24

    Rainer24 28/09/2011 at 00:22

    Mina käisin jalutamas Portofinos, mis asub nende all, Rapallost edasi poolsaare tipus. Ka väga kena koht.

Leave a reply

Go top