Lobo park

18/03/2012

Lobo parki leidsin internetiavarustes tuhnides, et mida huvitavat veel läheduses leidub. Nad on õpetamiskallakuga erapark, kus on nelja erinevat hunti. Timberwolf, Alaska tundrahunt, Euroopa hunt ja Ibeeria hunt. Lisaks veel mõned muud loomad, kes on lemmikloomadena võetud ja siis ära antud, nagu sead. Samuti kasvatavad nad mingit tüüpi koera, kuna meil tuur oli hispaania keeles, siis ei tekkinud momenti küsida, mis tõug see selline on, aga päris ägedad tegelinskid olid.
Esimeses aedikus olid koos hallhunt ja koera ja hundi järeltulija, kes kaugelt vaadates tunduski kuidagi oluliselt suurem ja rohkem puhvis, ja siis saimegi teada, mispärast. Timberwolfe oli 2 tükki, väga tumedad poisid. Alaska hunti on Euroopas ainult seal ja üldse vist paarisaja ringis, nii et väga ohustatud liik. Euroopa hundid ja Ibeeria hundid on üsna sarnased, kuigi viimased on siiski tumedamad, mida võib märgata eriti kui neid järjest vaadata. Neid mõlemaid oli ka suurem perekond seal. Giid oli väga tore ja olgugi, et see kellaaeg oli suur grupp hispaania peresid, siis ta meile rääkis vahepeal siiski natukene inglise keeles. Seletati lastele, et hunti ei ole vaja karta, et ta ei ole ründav kiskja, pigem metsasanitar ja hoiab inimestest üldse eemale. Igal juhul väga huvitav kaks tundi oli näha erinevaid hunte.

Leave a reply

Go top