Riia reis 2017

22/07/2017

Kuna lapsed on suuremaks kasvanud, siis võtsime esimest kord ette reisi ööbimisega Riias.
Nagu kombeks saanud, siis esimese asjana otse loomaaeda. Kõik tuleb läbi käia ja vaadata mis uusi väljapanekuid on. Lisaks koduloomade pargis oli vasikas suureks kasvanud- aasta ikkagi edasi läinud aeg 🙂
Mänguplats hakkab natuke juba väikeseks jääma.
Sealt suundusime sööma ja Tarzani parki. Ostsime väikeste laste raja piletid (mida käidi läbi u 5 korda). Laskumised trossiga olid erilised hitid. Seda on terve aasta nüüd räägitud, et peab tagasi minema. Läheme!
Ööbisime Hotel Kaupos. Võtsin nelja inimese toa. Üle tee praktiliselt on Rimi, käisin ostsin mahla ja krõpsu ja nautisime niisama õhtul sooja ilma õues ja lapsed said voodist lausa mutikaid vahtida.
Hommikul vaatasime rohkem ringi ja selgus, et aiand on meil kõrval- võib öelda, et mul sai palju lilli ja puid autosse pandud (valik oli suur ja hinnad olid liiga odavad :))
Hotellist suundusime edasi Guutmani koopasse, väike jalutuskäik.
Tahtsime minna ka õhk-köis raudteega sõitma, kuid seal oli järjekord meeletu ja mina ei viitsinud väikeste lastega seal 3 tundi oodata. Ehk teinekord veab 🙂 Küll aga leidsime sealtsamast vana mõishoone kus oli kohvik. Ehtne kodune köök ja hinnad olid vägagi taskukohased (toit ja jook neljale olid u 12€).
Kõhud täis ja suundusime Vienkocu parki. Metsa all kõndides näeb metallist ja puidust erinevaid loomi (jäneseid 🙂 ), tegeleasi muinasjuttudest ja legendidest.
Sealt suundusime edasi juba kodu poole.
Reisi ajal olid lapsed 5 ja 3.

Leave a reply

Go top