Galerii

03/04/2010

Siin on siis meie reis piltides, kokku oli neid kolme tuhande ringis, millest siis ca 200 välja valisime. Paljud neist on kindlasti ka juba figureerinud reisimuljete juures, kuid loodetavasti on ka uusi.
Kokkuvõttes võib öelda, et reis ise läks ilma suuremate viperusteta, paljaks ei varastatud, kuskil lennukist maha ei jäänud, avariid ei teinud, ja ka kõik asjad jõudsid meiega koos ilusti koju. Märgiks siinkohal ära, et Tallinnas seljakoti külge kinnitatud Finnairi pagasilipikud pidasid terve reisi vastu ning ilmselt leiavad koha meie seina peal raami sees. Nägime palju huvitavat, ja olgugi, et oli väikeseid tagasilööke ilma poolt (Hong Kongi panoraam, White Island Volcano), suuri probleeme ei ilmnenud. Kripeldama jääb muidugi Machu Picchu, aga see oli täielikult meie kontrolli alt väljas ning loodetavasti jääb ootama tulevikku, tookord siis juba äkki Inca Traili jalutuskäiguga.
Astrid siin juba kirjutas taaskülastatavusest, ütlen omalt poolt ka, et Uus-Meremaale tasub kindlasti minna, kui võimalust on. Hiinas oleks kindlasti vaadata ka veel miljon üks asja, samuti Austraalias, aga kõiki kohti nagunii ei jõua läbi käia ka mitme eluaja jooksul.
Selline huvitav asi ka veel, et meil on nüüd “linnuke kirjas” koguni seitsmest maailmajaost kuues, ning ainuke koht, kus käimata veel, on Antarktika.

Meile reis väga meeldis ja jäime rahule, loodetavasti oli ka teil huvitav lugeda ja ehk mõni saab siit ka kasulikku infot oma reisi planeerimisel, head pildivaatamist ja uute reisielamusteni.

1 comment

  1. Comment by Rainer24

    Rainer24 05/04/2010 at 10:59

    Ei noh, välismaal on ikka kihvt. Ja maailmas neid kohti ikka jagub. Ja lahe on, et leidub inimesi, kellele jatkub tahet avastada uut. Järgmiste avastusteni!

Leave a reply

Go top