Autobahn mu arm ja Poola teed mu hirm

17/09/2011

Meie Itaalia-reisi teine sissekanne. Seekord siis autoreis Toskaanasse. Alustasime reede hommikul sõitu rahulikus tempos ja vahelduvas vihmas, mida aeg edasi, seda kenamaks läks ilm ja soojemaks ka. Uus auto on täiesti ökonoomne, autobahniga koos 6,0 sajale, sealjuures autobahnil ennast tagasi just ei hoidnud. Leedus oli ilpm juba täitsa kobe, ja õhtupoole jõudsime Poola piiri äärde. Poola teedest just head mälestused ei olnud ja ei tulnud pettuda – teed olid ikka üsna kehvad, lisaks tundub, et on hakatud remonti tegema kõigil teedel korraga, ja kui pool teed on üles kaevatud, selgub, et raha on otsas. Meeletult oli pooliku remondiga teid. Siiski, öösel oli enmvähem rahulik sõita, ja hommikuks olime Saksamaal. Autobahnil on ikka lust sõita, isegi kui on piiranguala.

Leave a reply

Go top