Davos to Stelvio

18/09/2011

Järgmine sihtpunkt meie pühapäevasel päeval oli Stelvio Pass Itaalias. Top Gearis nähtud teed ja eelkõige vaated olid fantastilised. Kahjuks oli juba võrdlemisi hommikul selge, et see asi läheb meil ilmataadi tõttu nihu, nagu ka varasemalt on meie reisidel juhtunud. Ei lõppenud see vihm mägedes ära, vaid intensiivistus vahelduva eduga, nagu ka pilvkate. Mõned poolhead pildid küll saime, kuid lootus oli palju rohkemaks. Muidugi Lamborghini või Aston Martiniga oleks olnud ägedam sõita, ent ka meie uus Mazda 5 pidas ennast päris korralikult üleval. Mida ülespoole ronisime mööda mäekülge, seda lörtsisemaks asi läks, kuni lõpuks sadas laia lund ja sahad olid väljas, temperatuur 0 kraadi. Kuna tee hakkas kohe alla minema, siis otsustasime siiski oma originaalmarsruudil jätkata, ja paarsada meetrit allpool juba lumi hakkaski kaduma. Päris metsik langus oli, kuid saime ilusti mäest alla. Kui vahepeal selgem oli, siis oli vaade ilus, ent oleks võinud siiski päike paista. Küllap siis järgmine kord.

Leave a reply

Go top