Malaga

20/03/2012

Kuna viimasel päeval visati meid hotellist välja keskpäeval ja lend läks alles õhtul, siis läksime Malagasse, eesmärgiga näha Rooma amfiteatrit ja natuke poes käia. Käisime mäe otsas kindlust vaatamas, päris korralik ronimine oli, aga ilus vaade linnale ja lahele. Sadamas paistis supertanker, mida üle-eelmine õhtu olime mere peal näinud. See oli ikka kaks kuni kolm korda suurem kui tavalised tankerid ja merekonteinereid oli ikka päris korralikult. Kindlusest avanes ilus vaade ka härjavõitluse areenile, mille pinnast alles uuendati kuna hooaeg algab alles paari nädala pärast. Kindlus oli päris võimas ja kena vaatega, alla tulles nägime ära ka amfiteatri, mis ei olnud just väga suur, aga kuna enne pole näinud, siis huvitav vaadata ikkagi.
Ja nii kiiresti meie reis lõppeski, aga tõenäoliselt tuleme ka teinekord tagasi kunagi.

Leave a reply

Go top