Riia loomaaed 2015&2016

22/07/2016

2015
Me oleme loomade sõbrad, seetõttu käime iga aasta ka mitu korda loomaaias. Pärnus olles pole väga vahet kas sõita Tallinna poole või Riia poole, tänaseks oleme käinud mõlemas korduvalt.
Olime maal minu vanematel külas, mõtlesime, et võiks vahelduseks ju miskit muud teha kui niisama toas istuda (sest ilmad olid kehvad). Vaatasin eelmisel õhtul ilmaennustust, Pärnus lubas vihma ja Riias ilusat päikesepaistelist ilma. Veel hommikul me polnud kindlad, kas läheme, sest aknast välja vaadates oli ilm kehv, et kuidas meist nii natuke lõunapoole saab palju parem ilm olla. Aga mida lähemale Riiale jõudsime, seda ilusamaks ilm läks. kokkuvõttes oli meil väga ilus soe päikesepaisteline ilma.
Kuna loomaaias kõik tundub nii käe- jala juures siis, siis ma ei pidanud väga kedagi seljas vedama vaid väiksed jalad kandsid end ise 😛 Poistele meeldisid väga kaelkirjakud ja eraldi elamus oli jõehobud, mida meil samuti Tallinnas pole. Need muidugi parasjagu esinesid ka seal, laste kilkeid oli selle peale palju. Sõime jäätist, ja kulgesime niisama.
Lahe oli, et paabulinnud käisid meetri kauguselt sööda, seejuures nad just omavahel midagi sädistasid ja lehvitasid oma uhkeid sabasi. Tiigrid olid kahjuks sooja ilma kiuste peidus, ootasime vist oma 10 minutit.
Tagasiteel sõime lõunat Alfa keskuses, kus on üliodav hiinakas- seejuures väga maitsev!
Pole kaugel ja mõnus vaheldus. Ei jõua ju iga aasta 5 korda Tallinna laoomaaias ka käia 🙂
Reisi toimumise ajal oli üks reisisell 3-aastane ja teine 1- aastane
2016
Aasta hiljem sai ju laste mänguväljakus lisaks liumägedele ja kiikudele vallutada ka kõrgemaid turnimivõrke. Väiksemale küll pidin pärast üles järgi minema, aga ise sai üles ja oli vägagi rahul!
Esimesed kaks aastat meie reisid piirdusidki Loomaaias käigu ja kohvikuga.

Leave a reply

Go top